OE E-SPORT

Se mere nedenfor

OE E-SPORT

på Odsherreds Efterskole tager vi computerspil seriøst. Det er blevet en reel karrierevej, at blive professionel gamer eller streamer.

Derfor griber vi muligheden og tilbyder ambitiøs træning i de computerspil som er store på e-sport scenen. Det drejer sig b. la. om spillene: CS:GO, League of Legends, Rocket League, Hearthstone m. fl.

Vores e-sport lærer har taget instruktørkursus igennem DGI og har derudover selv mange års erfaring med computerspil og en stor interesse i de store e-sport turneringer.

ON-LINE

OE E-SPORT vil være synlige spillere.

På vores YouTube kanal vil vi demonstreres vores evner og give vores viden videre.

Vi bruger Discord til intern kommunikation og Twitch til at streame real time til dem der vil se med.

 

 

Strategi og samarbejde

 

Eleverne på holdet vil opleve taktiske oplæg, træning af essentielle delelementer af de enkelte spil, kampe og turneringer, brain breaks i form af bevægelse og lege, sammenhængende forløb med fokus på samarbejde og kommunikation.

Vi har fokus på at etablere en kultur hvor vi hjælper hinanden, giver gode råd, har det sjovt og yder en seriøs indsats for at blive bedre og for at vinde kampe. For at bliver en dygtig e-sport atlet kræver det også at man holder sig sund, derfor har vi fokus på det fysiske aspekt, på lige fod med det kognitive og sociale.

Svære valg

E-sport, Classic 360, Vand & Adventure eller For & Figur: for dig der elsker konkurrence, fysiske og mentale udfordringer er der mange valgmuligheder!