Odsherred Efterskole logo. EFterskole i faarevejle med international linje og business linje.

Kost og sundhed

Kost og sundhed

I køkkenet på Odsherreds Efterskole er vi to kokke og to køkkenmedhjælpere, som gør alt, vi kan, for at give jer et madmæssigt spændende skoleår. Vi bespiser dagligt 200 mennesker, elever og ansatte på skolen og leverer et varieret tilbud hver uge.

Vi bestræber os på at købe økologisk, hvor det giver mening, og vi er optaget af bæredygtighed. Vi er så heldige at have vores egen mark med alverdens grønt. Den driver vi i samarbejde med Geopark Odsherred, et samarbejde der kun bliver endnu stærkere i fremtiden.

At vi har fødderne solidt plantet midt på Lammefjorden, mærker du helt sikkert, når du spiser på Odsherreds Efterskole. Dagligt har vi seks servinger, tre hovedmåltider og tre mellemmåltider. Til hverdag er frokosten varm, og aftensmaden er kold med lune elementer.

Vi vil også udfordre vores elever og sammensætter derfor gerne en menuplan, der overrasker lidt, men der er også klassiske retter, retter med kød, retter med fisk, masser af grønt, groft brød og kødfrie dage.

Du vil i løbet af din obligatoriske køkkentjans være med i de fleste opgaver. Rengøring, produktion af måltiderne samt opvask. Du får masser af ansvar og får indblik i storkøkkenets drift.

Vi har et vegetarisk alternativ, og elever med specifikke kostbehov ud fra stillede medicinske krav, opfyldes i bedst muligt omfang med et alternativt valg. Dette skal meddeles skolen ved indmeldelsen.

Vi tilbyder ikke vegansk kost.

EN NY VERDEN. EN NY GENERATION