Det lovpligtige

På denne side kan du finde information om Odsherreds Efterskole i tal og paragraffer.

I den omfattende selvevaluering vurderer vi i kurver og grafer vores evne til at udvikle elevernes faglige og personlige kompetencer, og vi ser på deres trivsel, oplevelser og undervisningsmiljø, set i forhold til skolens formål.

Du kan bla. også finde de karakterer, som blev indberettet til Undervisningsministeriet, skolens indholdsplan samt skolens vedtægter og strategier for uddannelsesvejledning og inklusion.

Skolens årsplan 2021/22

Her ses skolens overordnede årsplan for 2021/22:

Indholdsplan for 2021/22

I indholdsplanen kan du i detaljer læse alt om de aktiviteter der finder sted på Odsherreds Efterskolen igennem skoleåret 2020/2021, og hvordan de hver for sig bidrager til at virkeliggøre skolens formål.

Klik her og læs hele indholdsplanen

Indholdsplan mundtlig prøveperiode 2022

Læs mere om indholdet i prøveperioden

Skolens vedtægter

Dele af skolens vedtægter går tilbage til stiftelsesåret i 1907, men meget er naturligvis også løbende tilpasset den historiske og lovgivningsmæssige udvikling. Du kan læse skolens vedtægter her!

Af skolens vedtægter fremgår også skolens formål og værdier.

Selvevaluering 2020

Klik på linket og læs Selvevalueringen for 2020.

Som lærer, medarbejder og ledere på Odsherreds Efterskole er det et privilegium hvert år at følges med en fantastisk gruppe af unge mennesker og se deres udvikling og glæde henover skoleåret.

I skolens selvevaluering indgår også en vurdering af elevernes undervisningsmiljø.

God fornøjelse med læsningen.

Læs meget mere her!

Undervisningsmiljø 2020/21

Her finder du information om vores undervisningsmiljø 2020/2021.

Prøveresultater

Her ses det, hvordan Odsherreds Efterskole faglige resultater ligger ift. landgennemsnittet.

Se seneste prøveresultater fra ministeriet

Valg af ungdomsuddannelse

Her kan du se en oversigt over de ungdomsuddannelser som elevholdet fra 2017/2018 fordelte sig på. Klik her!

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at langt de fleste af vores elever går videre med en gymnasial uddannelsen, og et stadigt stigende antal kaster sig over en IB. Det er vores oplevelse, at vores elever bliver godt rustet til gymnasiet, både fagligt og hvad angår modenhed og indsigt.

Uddannelses- og karrierevejledning

Det er vigtigt for os, at vores elever kommer videre til den helt rigtige ungdomsuddannelse, så de stilles bedst muligt i fremtiden.

Vores dygtige og erfarne vejleder Christine Kejser vejleder, rådgiver og støtter elever og forældre gennem hele processen.

Du kan læse mere om skolens vejledningspraksis her!

Antimobbestrategi 2021

Her kan I læse vores Antimobbestrategi