Kost

I køkkenet på Odsherreds Efterskole er vi to kokke og to køkkenmedhjælpere, som gør alt vi kan for at give jer et madmæssigt spændende skoleår. Vi bespiser dagligt 200 mennesker, elever og ansatte på skolen og leverer et varieret tilbud hver uge.

Vi bestræber os på, at købe økologisk hvor det giver mening, og er optaget af bæredygtighed. Vi er så heldige, at have vores egen mark med alverdens grønt. Den driver vi I samarbejde med Geopark Odsherred, et samarbejde vi der kun bliver endnu stærkere i fremtiden.

At vi har fødderne solidt plantet midt på lammefjorden mærker I helt sikkert når I spiser på Odsherreds Efterskole. Dagligt har vi seks servinger, tre hovedmåltider og tre mellemmåltier. Til hverdag er frokosten varm, og aftensmaden kold med lune elementer.

Vi vil også udfordre vores elever og sammensætter gerne en menuplan der overrasker lidt. Men der er også klassiske retter, retter med kød, retter med fisk, masser grønt og groft brød, og kødfriedage.

Du vil I løbet af din obligatoriske køkkentjans være med i de fleste opgaver. Rengøring, produktion af måltiderne samt opvask. I får masser af ansvar, få indblik I storkøkkenets drift.

Vi har et vegetarisk alternativ og elever med specifikke kostbehov ud fra stillede medicinske krav, opfyldes med et alternativt valg I bedst muligt omfang, dette skal meddeles skolen ved indmeldesen.

Vi tilbyder ikke vegansk kost.