OE Response

OE Response er for dig, der vil være med til at sætte dagsordenen for en ny og bedre verden.

I undervisningen arbejder vi bl.a. med aktivisme, socialt entreprenørskab, politik, interkulturelle kundskaber, projektudvikling og lobbyisme.

OE Response er en ny generations svar på de globale udfordringer: klima, sundhed, uddannelse, ligestilling. Vi tager udgangspunkt i FN's Verdensmål, og sammen arbejder vi for en mere retfærdig og bæredygtig verden.

Se mere nedenfor

Hverdagen på OE Response

På OE Response får du:

 

  • Seks timers undervisning i Response
  • En 10-klasses prøve i dansk, matematik, engelsk
  • Interessefag sammen med resten af OE
  • Mulighed for at vælge nogle af vores Cambridgefag samt tysk/fransk og fysik

Vi stiller spørgsmål

OE Response er linjen for dig, der har en særlig interesse for klima, sundhed, uddannelse og ligestilling.

Du stiller spørgsmål til alt, og du vil gerne være med til at gøre verden til et bedre sted, både lokalt og globalt. Gennem året vil vi møde lokale projekter, NGO´er, politikere og unge changemakers, som kan inspirere og motivere os. Derudover skal vi også ud i verden og deltage i nyskabende projekter sammen med folk, der kæmper for at gøre en forskel. 

Gør en forskel for verden

I samarbejde med NGO´er i udlandet tager vi på to rejser, hvor formålet er at gøre en forskel som verdensborger. Sammen med lokale unge søger vi nye løsninger på verdens store udfordringer.

Vi deltager i nyskabende projekter, der ligger inden for rammerne af FN´s verdensmål, og du vil helt sikkert opleve, at det, du gør, er vigtigt og meningsfuldt, og at det kan betale sig at tage ansvar.