Bliv elev

E-sport

På Odsherreds Efterskole tager vi computerspil seriøst, og vi tilbyder ambitiøs træning i de computerspil, som er store på eSport scenen. Det drejer sig bla om spillene: CS:GO, League of Legends, Rocket League og Hearthstone.

På eSport er vi synlige, og du kan følge os på vores YouTube-kanal, hvor vi demonstrerer vores evner og giver vores viden videre.

Som elev på holdet vil du opleve taktiske oplæg, træning af essentielle delelementer af de enkelte spil, kampe og turneringer, brain breaks i form af bevægelse og lege, sammenhængende forløb med fokus på samarbejde og kommunikation.

Samtidig har vi fokus på at etablere en kultur, hvor vi hjælper hinanden, giver gode råd, har det sjovt og yder en seriøs indsats for at blive bedre og for at vinde kampe. For at blive en dygtig eSport atlet kræver det også, at du holder sig sund, og derfor har vi fokus på det fysiske aspekt på lige fod med det sociale.

En ny verden. en ny generation

Bliv elev