Bliv elev

Cafe fra jord til bord

Er du interesseret i vejen fra jord til bord? Og at få det ud over disken i en cafe? Kunne du tænke dig at lære de mere indviklede processer i madlavning samt det at drive en cafevirksomhed, så er dette holdet for dig.

Vi bor på Lammefjorden, et af Danmarks bedste steder til dyrkning af frugt og grøntsager. Vi har også et dejligt udekøkken, som vi vil anvende, når vejret tillader det. Vores cafe er en del af det aktive liv i hallen, som et samlingspunkt for fællesskabet.

Vi tager fat i, hvordan man re-cycler, down-cycler og up-cycler og laver alt ud af ingenting. Vi arbejder med opbygning af cafeen og hygger med fællesskabet, når det hele skal ud over disken, alt efter hvad I, som elever har af ønsker og interesser.

Faget kan kombineres med Business, da vi også kommer omkring det at drifte og markedsføre en cafe.

Er dette noget, som fanger din interesse, så meld dig til Cafe fra jord til bord.

En ny verden. en ny generation

Bliv elev