Skip to content
Bliv elev

Fællesskabet

Værelset

Værelserne er fordelt i hovedbygningen og i huse på området, og de fleste boområder har en lille dagligstue. I hovedbygningen bor cirka 70 elever fordelt på tre gange, og resten er fordelt i huse, der har hver sin egen stil og atmosfære.

Vores værelser er ligeledes meget forskellige, og rummer plads til mellem to og fire elever. Hver elev har seng, eget skab, pengeboks, bord og hylde, men ellers er de vidt forskellige, da nogle har bad og toilet på værelset, mens andre hygger sig med fællesbad på gangen. Nogle boområder er rene pige- eller drengeområder, mens andre er blandede.

På Odsherreds Efterskole bytter vi værelser to gange, så du kommer til at bo tre forskellige steder på skolen. På den måde lærer du skolens boområder rigtigt godt at kende, og du får både mulighed for at bo på gangen og i et hus.

Noget af det allervigtigste for et godt efterskoleår er fællesskabet. Og vi tror på, at det er godt for dig og alle de andre, at I lærer så mange som muligt at kende, mens I går på OE. Det er blandt andet derfor, du kommer til at få nye roomies tre gange i løbet af dit år, så du kan komme tæt på flere forskellige mennesker. 

banner

Fællesskabet

Boområdet

Vores boområder er som sagt meget forskellige. På gangene bor du sammen  med en masse andre piger eller drenge, mens husene både byder på rene pige- eller drengefællesskaber og blandede fællesskaber.

Da du kommer til at bo på tre forskellige områder, får du mulighed for at opleve begge slags fællesskaber.

De fleste boområder har et tilhørende opholdsrum, hvor du vil opleve, at I ofte hænger ud, når I skal være på området kl. 22.00. Det giver endnu en mulighed for at være en del af et lidt større fællesskab.

En ny verden. en ny generation

Bliv elev