Arise International

I 2022 påbegyndte vi samarbejde med organisationen Arise International, da vores Businesslinje var i New York med Arise Tours.

Arise International tilbyder forskellige programmer og aktiviteter, som du kan vælge mellem, også efter du har været et år på OE.

Arise Camp

I samarbejde med internationale skoler, ungdomsklubber og aktivitetsklubber afholdes camps af 3-5 dages varighed, som du kan deltage i året rundt. Der er for eksempel camps i eSport, musik, fodbold, dans, gymnastik og teater.

Arise Exchange Year

Hvis du ønsker at studere i udlandet og opleve den amerikanske kultur, kan du tage på High School i primært i New York eller Californien. Du kan vælge mellem at bo hos en lokal værtsfamilie eller i et bofællesskab sammen med andre unge. Arise udvælger selv deres værtsfamilier, og de forsøger at lave det bedste match på baggrund af dine interesser og behov. Oplev et år der vil give dig livserfaring, et værdifuldt netværk og venner for livet.

Arise Tours

Arise Tours arrangerer ture med forskelligt fokus til USA.

Du kan rejse på Arise School, hvor du tager med dine klassekammerater til USA og oplever byens fantastiske puls, møder amerikanske high school elever og er sammen med dem!

Arise Sport rejser du sammen med dit sportshold. I dyrker jeres sport mod andre sportsteams i USA, og I vil blive introduceret for elite coaches fra sportens verden, som vil udfordre jer som team og individuelt.

En tredje mulighed er Arise Performing Art, hvor du kommer på en kreativ tur til USA sammen med dit dansehold, musikhold, kunsthold, eller fashionhold og oplever TV-stjerner på Broadway, dygtige musikere og meget mere!

Du kan også tage på Arise Esport, hvis dit team ønsker at blive de næste professionelle atleter. Kom med til USA og bliv trænet af topprofessionelle trænere, der hjælper jeres team videre.

Hvis jeres gruppe har et særligt ønske, så kan I tage på Arise Customize, hvor Arise vil gøre hvad de kan for at skræddersy en tur, lige efter jeres behov!

Arise Class

Sportsklasser og performing arts klasser får en amerikansk coach gennem hele skoleåret. Din coach vil besøge jeres hold i Danmark og vil deltage i ARISE Camps, og din coach mål er at hjælpe dig med at udvikle dig inden for din fritidsaktivitet.

For internationale klasser møder du amerikanske high school elever på vores ARISE Camp. På vores ARISE Camp vil du byde vores amerikanske samarbejdspartnere velkommen på din skole og introducere dem til dit land og din kultur.