Karakterer og resultater

Odsherreds Efterskole har en omfattende feed-back og evalueringsproces, så vi giver vores elever de bedste muligheder for at forfølge deres faglige ambitioner. Den glæder vi os til at beskrive nærmere, sammen med de resultater vi opnår.

Selvevaluering

Et par anonyme elevcitater fra den afsluttende elevevaluering i juni 2019:

”Det har været et fantastisk år og jeg vil aldrig glemme det her år. Alle oplevelser har været uforglemmelige og jeg vil aldrig havde været noget foruden. Jeg har lært så meget om mig selv og jeg vil altid have OE i mit hjerte.”

Fælles skabet har været fantastisk, og jeg kommer til at savne det forfærdeligt meget. Vil aldrig undvære de oplevelser jeg har haft.”

Som lærer, medarbejder og ledere på Odsherreds Efterskole er det et privilegium hvert år at følges med en fantastisk gruppe af unge mennesker og se deres udvikling og glæde henover skoleåret – som de gerne deler med os.

Meget kan umuligt gøres op som tal og grafer i et regneark – men noget af det kan, og det er, hvad vi i denne evalueringsrapport har bestræbt os på at gøre: træde to skridt tilbage og se på elevernes udvikling og oplevelser i et nøgternt skær, så vi kan blive klogere på hvad der sker, og hvad der kunne gøres endnu bedre.

I skolens selvevaluering indgår også en vurdering af elevernes undervisningsmiljø.

God fornøjelse med læsningen.

(PS.: du kan zoome ud ved at højreklikke på dokumentet der kommer frem på siden og vælge "Zoom ud" i menuen)

Læs meget mere her!

Karakterer fra Juni 2017

I en jævn kurve har skolen gennem årene hævet sine faglige resultater, så vi i sommeren 2017 lå pænt over landsgennemsnittet i adskillige fag.

Men karaktererne er kun en lille del af den udvikling som kan sættes på tal. Læs mere om det i selvevalueringen.

Klik her for prøveresultaterne fra sommeren 2017