Instruktører på Kadet

Instruktører på Kadet sporet er Allan  og Marcella.

Før Allan uddannede sig  lærer, var han flere år en del af det danske forsvar med udsendelser til Bosnien, Eritrea og Afghanistan, et engagement han har fastholdt gennem hans arrangement i hjemmeværnet.

Før Marcella uddannede sig til lærer var han 8 år ved de engelske specialtropper hvor han blandt andet uddannede sig til livvagt og deltog på tre udsendelser. Før det har han mange års erfaring fra de engelske kadethold, som er Englands største ungdomsorganisation og hvorfra vi har hentet inspiration til at forme vores eget kadethold.

Allan og Marcella ved derfor hvad de taler om når det handler om friluftsliv, lederskab, samarbejde, taktik, fysisk træning, overlevelse i naturen og hele den militære tradition - og samtidigt er de to utroligt hyggelige mænd, som skaber en positiv, optimistisk og spændende ramme om Kadetholdet, med plads til masser af grin og godt humør og virkeligt kammeratskab.

På sporet Kadet finder du et unikt koncept som du ikke finder magen til noget andet sted i Danmark. Inspireret af det engelske kadet korps, som er Englands største ungdomsorganisation, har vi på OE lavet en tilsvarende udfordrende blanding af friluftsliv, ledertræning og militært rollespil.

 

Målet på kadet er ikke at du skal blive soldat, men blive mere klar over dine egne muligheder og hvad der skal til for at løse ”umulige” opgaver. Derfor sætter vi dig til at lede dine kammerater på vanskelige operationer i skov og på mark, i bygninger, dag og nat, året rundt.

Når I vender tilbage fra kampens hede bliver dine beslutninger taget under lup, og du får konstruktiv kritik fra dine folk. Du får dermed et godt indblik i dig selv men også i dine kammerater.

 

 

 

På Kadet bruger vi hardball våben, som er omfattet af den danske våbenlov, og derfor kan du kun være kadet hvis du er fyldt 16 år inden november. Vi anvender altid heldækkende ansigtsmasker på øvelserne.

Det er hårdt. Det er vådt. det er koldt. 

Du bliver træt, beskidt, sulten, våd og kold.

Men du vil elske det!

Skal det være Kadet, Vand & Adventure eller Form & Figur? Et svært valg!