På sporet Kadet finder du et unikt koncept som du ikke finder magen til noget andet sted i Danmark. Inspireret af det engelske kadet korps, som er Englands største ungdomsorganisation, har vi på OE lavet en tilsvarende udfordrende blanding af friluftsliv, ledertræning og militært rollespil.

 

Målet på kadet er ikke at du skal blive soldat, men blive mere klar over dine egne muligheder og hvad der skal til for at løse ”umulige” opgaver. Derfor sætter vi dig til at lede dine kammerater på vanskelige operationer i skov og på mark, i bygninger, dag og nat, året rundt.

Når I vender tilbage fra kampens hede bliver dine beslutninger taget under lup, og du får konstruktiv kritik fra dine folk. Du får dermed et godt indblik i dig selv men også i dine kammerater.

 

Vi er blevet godkendt til at videreføre den over 200 år lange og stolte historie fra et af Englands bedste infanteri regimenter, The Faithful Durhams (DLI). Veteranerne fra dette regiment følger løbende med i hvad vi foretager os, og vi er stolte over at få lov at fortsætte traditionerne.

 

På Kadet bruger vi hardball våben, som er omfattet af den danske våbenlov, og derfor kan du kun være kadet hvis du er fyldt 16 år inden november. Vi anvender altid heldækkende ansigtsmasker på øvelserne.

Det er hårdt. Det er vådt. det er koldt. 

Du bliver træt, beskidt, sulten, våd og kold.

Men du vil elske det!