Kommende arrangementer

Mange nye tiltag på OE

Det er svært at få hjemmesiden til at følge med, og nå at beskrive de mange nye tiltag der hele tiden sker. Et nyt aktivitetsspor i seriøs E-sport, med det lækreste udstyr man kan købe for penge og en helt ny aktivistisk-politisk linje, der tager os længere ud end nogensinde før for at gøre verden en lille smule mere retfærdig. bare for at nævne et par af de vigtigste ting. Og på et tidspunkt vil hjemmesiden også blive opdateret - men kom og høre mere til Efterskolernes dag eller tilmeld dig en informationsaften. Men skynd dig!

Efterskolernes dag

Søndag den 29. september 13:00-17:00

Søndag den 29. september slår vi dørene op på vid gab, for alle der vil høre mere om Odsherreds Efterskoles helt særlige ambitiøse, globale og aktivistiske tilgang.

Både når det handler om faglighed og fællesskab og når det handler om at ville gøre en positiv forskel i verden, om det sker gennem at skabe internationale værkstvirksomheder, kæmpe for FN's verdensmål eller begå sig ligegodt på internationale skoler som i flygtningelejre i Afrika.

Hver hele time vil der være musik, dans og en introduktion af skolens forstander, mens der også er rundvisninger af eleverne, tid til at besøge stande og boder, få en kom kaffe - og måske en uforpligtende optagelsessamtale med en lærer, hvis man i forvejen har aftalt det med os (skriv til oe@oepost.dk)

Vi oplever lige nu en meget stor efterspørgsel på skoleåret 20/21, så tøv ikke for længe.

Stort pres på 20/21

Vi er taknemmelige over at så mange skønne piger og drenge, og deres forældre, oplever at Odsherreds Efterskoles ambitiøse, globale og aktivistiske tilgang er lige det, de har brug for. Både når det handler om faglighed, fællesskab og om at gøre en positiv forskel i verden, og både når det handler om at skabe virksomheder, kæmpe for FN's verdensmål eller begå sig ligegodt på internationale skoler som i flygtningelejre i Afrika.

Vi oplever lige nu en meget stor efterspørgsel, og har derfor også lagt ekstra informationsaftner ind i september og oktober måned. Vil du være sikker på en plads til 20/21, så skriv med det samme og deltag på en informationsaften.

Forældredag - førskole

Fredag den 9. august

Fredag den 9. august fra kl. 13:00 inviterer vi alle de kommende forældre til Førskoledag på Odsherreds Efterskole.

Udover tusind nyttige informationer, møde med de andre elevers forældre og besøg på jeres barns kommende værelse, vil der være individuelle samtaler med jeres barns kommende Stifinderlærer om jeres barns faglige og personlige målsæltninger, drøftelse af jeres samarbejde og deling af viden og gode råd. En vigtig dag, som vil have stor betydning for jeres barns efterskoleår.

Oprettet: 04. juli 2019

Velkommen til OE 2019-2020

Søndag den 11.august

Søndag den 11. august er vi klar til skrive de første linjer i eventyret om OM 19-20. Med nye linjer, nye fag, nye faciliteter og en styrkelse af lærergruppen.

Hele familien er velkommen fra klokken 13:00 til registrering og indkvartering. Klokken 15:00 begynder den store velkomstceremoni i hallen. Vi glæder os!

Oprettet: 04. juli 2019

Indsamling og nye besøg

På Springfestivallen støttede forældre og familie de mennesker og projekter som deres børn har deltaget i med hele 50.000 kr. Samtidigt har elevernes særlige indsamling til ofrene for stormfloden i Malawi rundet 16.000 kr. svarende til 10 mere end tons majs.

Det er en usædvanlig stor og smuk gestus.

Det giver masser af håb for fremtiden, at opleve det personlige ansvar som eleverne tager på sig for nogle af verdens aller mest udsatte mennesker. At møde dem og bo i deres hjem, gør en verden til forskel.

Vi har nu også sagt farvel til vores 27 skønne gæster fra søsterskolen i Zimbabwe, og venter nu på besøget fra vores søsterskole i Vermont og Indien.

Oprettet: 09. april 2019