Kommende arrangementer

Efterskolernes Dag

Søndag den 30. september 13-17

OPDAG EN STØRRE VERDEN

Odsherreds Efterskole er bare så meget mere....

International Business. Rejseoplevelser du aldrig vil kunne finde i et rejsekatalog. Undervisning i topklasse. Interessefag på højt niveau. Og et helt enestående fællesskab.

Vi starter et nyt show hver hele time med tale, dans, musik, informationsstande. Servering - og rundvisning af vores pragtfulde elever. Se hvordan Odsherreds Efterskole former verden - og lader verden, forme os.

Oprettet: 14. august 2018

Besøg fra USA og Indien

Den 23. april 2018

I disse uger har vi besøg fra flere af vores søsterskoler. Og det er varme gensyn, for vi besøgte dem i januar, og nu kommer de til Danmark.

I begyndelse af April havde vi besøg fra vores søsterskole i Zimbabwe, og i denne uge kommer de både fra skolen i Vermont (USA) og fra Tiruvallur i det sydlige Indien.

Og vi har lagt et fantastisk program: I et stort eksperiment, skal vi ved hjælp af LEGO Serious Play sammen  skabe grundlaget for en perfekt verden. Vi skal konstruere og bygge avancerede robotter med LEGO Mindstorm, vi skal ud i landet, vi skal have et gigantisk fire-timer langt Counter Strike slag med laserguns i hovedbygningen med 175 deltagere og meget, meget mere. Det bliver en fantastisk uge.

Så tager vi en kort pause mens der er skriftlige eksamener og så kommer vores gamle venner fra Jaipur i det nordlige Indien på besøg.

Fantastiske dage. Varme gensyn. Minder og venner for livet.

Oprettet: 21. april 2018

Midt i marts forlader vi kulden og bliver en del af det globale udviklingsprogram

17 marts 2018

Den 17. marts samles vi igen i afgangshallen i Lufthavnen i Kastrup hvor vil fordeler os på seks forskellige gates: Et hold tager til Nepal, et andet til Cambodia, et tredje til Zambia, et fjerde til Uganda og et femte hold tager til Malawi. Mens Businessholdet tjekker ind på destinationen til San Diego, Californien.

Enorme oplevelser venter eleverne!  Så Følg med i de daglige film som lægges op på skolens facebookside.

Oprettet: 03. marts 2018

100 elever på udvekslingsophold

Januar 2018

Sidst i januar fordeler 100 elever sig på vores søsterskoler i Asien, Afrika og USA. I år er det på vores skole i Hong Kong, på to skoler på Taiwan, i det nordlige- og det sydlige Indien, i Zimbabwe og i Vermont. Et sted i verden venter en familie spændt på deres gæst fra Danmark, og skolerne står parate til at tage imod den, med åbne arme. Der venter dem nogle helt fantastiske oplevelser og en helt ny forståelse af de kolossale muligheder de har.

Oprettet: 29. december 2017

OE Business på vej til Uganda

Januar 2018

De 24 elever på OE Business tager i januar til Uganda hvor de fordeler sig på fire meget forskellige start-up virksomheder. Her skal de diskutere forretningsplaner, nye muligheder og få et indgående kendskab til virksomheden og deres partnere. Det er vigtigt skridt frem mod de investeringsplaner som senere skal færdigudvikles i Californien.

Oprettet: 29. december 2017