Kommende arrangementer

Mange nye tiltag på OE

Det er svært at få hjemmesiden til at følge med, og nå at beskrive de mange nye tiltag der hele tiden sker. Et nyt aktivitetsspor i seriøs E-sport, med det lækreste udstyr man kan købe for penge og en helt ny aktivistisk-politisk linje, der tager os længere ud end nogensinde før for at gøre verden en lille smule mere retfærdig. bare for at nævne et par af de vigtigste ting. Og på et tidspunkt vil hjemmesiden også blive opdateret - men kom og høre mere til Efterskolernes dag eller tilmeld dig en informationsaften. Men skynd dig!

Elevoptagelse til 21/22

Vi oplever meget stor søgning til alle OE's tre internationale linjer til skoleåret 21/22. Det gør os både glade og taknemmelige og det får os til at arbejde ekstra hårdt for konstant at udfordre efterskoleformen og give vores pragtfulde elever nogle helt unikke oplevelser og erfaringer.

Vi har på nuværende tidspunkt omkring 150 elever skrevet op til den første informationsaften for 21/22, som ligger onsdag den 15. januar, hvor forstanderen vil give en grundig introduktion til skolens helt særlige profil, hvorefter der vil være rundvisning med elever og en individuel optagelsessamtale med en lærer.

Skal du sikre dig at der på Odsherreds Efterskole står en stol med dit navn på til august 2021, så skynd dig at tilmeld dig den kommende informationsaften.

Klik her!

Elevholdet 20/21 er nu fuldt optaget

Vi er taknemmelige over at så mange skønne piger og drenge, og deres forældre, oplever at Odsherreds Efterskoles ambitiøse, globale og aktivistiske tilgang er lige det, de har brug for. Både når det handler om faglighed, fællesskab og om at gøre en positiv forskel i verden,  skabe virksomheder, kæmpe for FN's verdensmål eller begå sig ligegodt på internationale skoler som i flygtningelejre i Afrika.

Vi optager stadig til venteliste.