Kommende arrangementer

Forældredag - førskole

Fredag den 9. august

Fredag den 9. august fra kl. 13:00 inviterer vi alle de kommende forældre til Førskoledag på Odsherreds Efterskole.

Udover tusind nyttige informationer, møde med de andre elevers forældre og besøg på jeres barns kommende værelse, vil der være individuelle samtaler med jeres barns kommende Stifinderlærer om jeres barns faglige og personlige målsæltninger, drøftelse af jeres samarbejde og deling af viden og gode råd. En vigtig dag, som vil have stor betydning for jeres barns efterskoleår.

Oprettet: 04. juli 2019

Velkommen til OE 2019-2020

Søndag den 11.august

Søndag den 11. august er vi klar til skrive de første linjer i eventyret om OM 19-20. Med nye linjer, nye fag, nye faciliteter og en styrkelse af lærergruppen.

Hele familien er velkommen fra klokken 13:00 til registrering og indkvartering. Klokken 15:00 begynder den store velkomstceremoni i hallen. Vi glæder os!

Oprettet: 04. juli 2019

Indsamling og nye besøg

På Springfestivallen støttede forældre og familie de mennesker og projekter som deres børn har deltaget i med hele 50.000 kr. Samtidigt har elevernes særlige indsamling til ofrene for stormfloden i Malawi rundet 16.000 kr. svarende til 10 mere end tons majs.

Det er en usædvanlig stor og smuk gestus.

Det giver masser af håb for fremtiden, at opleve det personlige ansvar som eleverne tager på sig for nogle af verdens aller mest udsatte mennesker. At møde dem og bo i deres hjem, gør en verden til forskel.

Vi har nu også sagt farvel til vores 27 skønne gæster fra søsterskolen i Zimbabwe, og venter nu på besøget fra vores søsterskole i Vermont og Indien.

Oprettet: 09. april 2019