Seneste nyt på Odsherreds Efterskole

På dette skoleårs hold er der lige nu én plads

Tirsdag den. 31. august 2021

Lige nu har vi plads til én pige på 10. klassetrin her på Odsherreds Efterskole. Så har du lyst til og mod på at springe til med det samme, så ring til Rikke på 59 65 31 83 eller skriv til hende på oe@oepost.dk og hør mere.

Oprettet: 02. oktober 2020

Så er vi klar til at modtage et nyt elevhold

4. august 2021

Så er vi klar til at modtage 168 nye elever på Odsherreds Efterskole. Det er altid SÅ spændende at starte et nyt skoleår på en efterskole, fordi hvert elevhold er unikt. Vi har lige sagt farvel til en super gruppe elever i juni, og nu får vi endnu en super gruppe elever, men med sit eget særpræg og kendetegn.

VELKOMMEN TIL ALLE NYE ELEVER OG FORÆLDRE PÅ HOLD 2021/22

Oprettet: 26. april 2021

To positive elever på OE

27. maj 2021

Ja, så skete det også på OE. Vi har ellers siden vi startede med selvtest udelukkende haft negative tests. Men i går kom de to første positive test og de er kun bleve bekræftet med positiv PCR-test. I samarbejde med de lokale sundhedsmyndigheder har vi stadig åbent på skolen, da vi har kunne udpege elever i nærkontakt. De er også sendt hjem og følger nu med i forskellige aktiviter via fjernundervisning. Vi ønsker de smittede god bedring og håber alle udviser forståelse for denne situation.

Oprettet: 02. september 2020

Odsherreds Efterskole nu uden 9. klasser

20. maj 2021

Odsherreds Efterskoles bestyrelse besluttede på sidste møde, at skolen ikke længere vil modtage 9. klasseselever ved udgangen af skoleåret 21/22. Det betyder at skolen bliver en ren 10.klassesskole. Begrundelsen er at vores internationale profil med mange besøg og stor rejseaktivitet passer bedst med en 10. klassesskema, der har meget mere plads til alternative aktiviteter.

Oprettet: 11. november 2020

Genåbning af OE

15. marts 2021

Så er vi i gang igen efter en lang nedlukningsperiode pga COVID-19. Det er helt fantastisk at se alle igen og gensynglæden blandt eleverne er stor. Vi har planlagt en Introuge - take 2, fordi det føles som en ny start. Eleverne er dygtige og prøver at overholde afstandskrav, og heldigvis må eleverne i såkaldte primærgruppe være sammen uden restriktioner, som pigerne her på billedet der har indtaget den velkendte sofa igen.

Oprettet: 15. marts 2021

Skolen er ferielukket i uge 7

Uge 7 - 15. februar

Skolen er lukket i uge 7. Det vil sige vi går på ferie fredag den 12. og er tilbage den 22. Så vi tager ikke telefonen og besvarer nok ikke mails, men pedellerne og rengøringensgruppen er på skolen. De udnytter denne nedlukningstid til at renovere værelser. Det bliver så flot! Så god ferie til alle - undtagen vores pedelerne og rengøringen.

Oprettet: 12. februar 2021