Kommende arrangementer

Besøg fra søsterskole i Indien

Sidst i maj og først i juni har vi besøg fra Jaipur i Indien. 17 skønne unge mennesker, som vi besøgte og boede hos i januar, og som nu genbesøger os. Indien er en fremstormende økonomisk og militær magt, at forstå kulturen, mulighederne og udfordringerne i dette enorme land er både spændende, berigende, inspirerende og yderst relevant.

Oprettet: 24. maj 2019

Indsamling og nye besøg

På Springfestivallen støttede forældre og familie de mennesker og projekter som deres børn har deltaget i med hele 50.000 kr. Samtidigt har elevernes særlige indsamling til ofrene for stormfloden i Malawi rundet 16.000 kr. svarende til 10 mere end tons majs.

Det er en usædvanlig stor og smuk gestus.

Det giver masser af håb for fremtiden, at opleve det personlige ansvar som eleverne tager på sig for nogle af verdens aller mest udsatte mennesker. At møde dem og bo i deres hjem, gør en verden til forskel.

Vi har nu også sagt farvel til vores 27 skønne gæster fra søsterskolen i Zimbabwe, og venter nu på besøget fra vores søsterskole i Vermont.

Oprettet: 09. april 2019