Kommende arrangementer

Informationsaften

Onsdag den 16. maj kl. 18:00

Kom til en spændende og inspirerende informationsaften, og oplev alt det som Odsherreds Efterskole kan tilbyde dig.

Onsdag den 16. maj holder vi åbent hus fra kl. 18:00.

På informationsaftenen vil forstander Tom Hagedorn og en gruppe elever fortælle om skolens faglige og internationale profil med store oplevelser både hjemme og ude i verden, en profil som er med til at forme det helt særlige fællesskab på skolen med masser af mod, glæde, store ambitioner og eventyrlyst.

Vi vil naturligvis også komme ind på det store udbud af interessefag og ikke mindst på skolens nye og meget populære linje: International Business (eller: OE Business, som vi kalder den i det daglige).

Bagefter vil eleverne vise rundt og fortælle om den verden de har opbygget, og i vil blive tilbudt en individuel samtale med en lærer, så der er mulighed for at gå i dybden med konkrete spørgsmål eller interesser.

Hvis i overvejer at begynde allerede til august 2018, så tilmeld jer på forhånd en samtale med en lærer, så har i mulighed for at få alle informationer og formalia på plads med det samme. Skriv til: oe@oepost.dk og aftal tid for en individuel samtale.

Vi ses onsdag den 16. maj

P.S.: Hvis datoen passer jer dårligt, så skriv til os og aftal tid for en individuel samtale

Oprettet: 21. april 2018

Besøg fra USA og Indien

Den 23. april 2018

I disse uger har vi besøg fra flere af vores søsterskoler. Og det er varme gensyn, for vi besøgte dem i januar, og nu kommer de til Danmark.

I begyndelse af April havde vi besøg fra vores søsterskole i Zimbabwe, og i denne uge kommer de både fra skolen i Vermont (USA) og fra Tiruvallur i det sydlige Indien.

Og vi har lagt et fantastisk program: I et stort eksperiment, skal vi ved hjælp af LEGO Serious Play sammen  skabe grundlaget for en perfekt verden. Vi skal konstruere og bygge avancerede robotter med LEGO Mindstorm, vi skal ud i landet, vi skal have et gigantisk fire-timer langt Counter Strike slag med laserguns i hovedbygningen med 175 deltagere og meget, meget mere. Det bliver en fantastisk uge.

Så tager vi en kort pause mens der er skriftlige eksamener og så kommer vores gamle venner fra Jaipur i det nordlige Indien på besøg.

Fantastiske dage. Varme gensyn. Minder og venner for livet.

Oprettet: 21. april 2018

Midt i marts forlader vi kulden og bliver en del af det globale udviklingsprogram

17 marts 2018

Den 17. marts samles vi igen i afgangshallen i Lufthavnen i Kastrup hvor vil fordeler os på seks forskellige gates: Et hold tager til Nepal, et andet til Cambodia, et tredje til Zambia, et fjerde til Uganda og et femte hold tager til Malawi. Mens Businessholdet tjekker ind på destinationen til San Diego, Californien.

Enorme oplevelser venter eleverne!  Så Følg med i de daglige film som lægges op på skolens facebookside.

Oprettet: 03. marts 2018

100 elever på udvekslingsophold

Januar 2018

Sidst i januar fordeler 100 elever sig på vores søsterskoler i Asien, Afrika og USA. I år er det på vores skole i Hong Kong, på to skoler på Taiwan, i det nordlige- og det sydlige Indien, i Zimbabwe og i Vermont. Et sted i verden venter en familie spændt på deres gæst fra Danmark, og skolerne står parate til at tage imod den, med åbne arme. Der venter dem nogle helt fantastiske oplevelser og en helt ny forståelse af de kolossale muligheder de har.

Oprettet: 29. december 2017

OE Business på vej til Uganda

Januar 2018

De 24 elever på OE Business tager i januar til Uganda hvor de fordeler sig på fire meget forskellige start-up virksomheder. Her skal de diskutere forretningsplaner, nye muligheder og få et indgående kendskab til virksomheden og deres partnere. Det er vigtigt skridt frem mod de investeringsplaner som senere skal færdigudvikles i Californien.

Oprettet: 29. december 2017