Kommende arrangementer

Optagelse til skoleåret 2019-2020

Det er ved at være i sidste øjeblik, hvis du skal sikre dig en plads på holdet til august 2019!

Så skynd dig at skrive til os på oe@oepost.dk, og se om i kan klemme jer ind på en af de sidste ledige pladser på den næste informationsaften.

Oprettet: 02. oktober 2018

Sverige - Survival camp

September 2018

Vi er på vej mod de uendelige svenske skove. For at finde os selv og hinanden og for at forberede os til de store eventyr der venter os ude i verden. Vi er 155 forskellige personligheder og tilsammen udgør vi et fællesskab med et næsten ufatteligt potentiale!

Oprettet: 14. september 2018

Besøg af 35 super lækre elever fra søsterskolen på Taiwan

September 2018

Henover to uger har vi haft besøg af 35 utroligt skønne elever fra en af vores to søsterskoler på Taiwan - samt deres principal Mr. Lin og fem lærere. Der har været fest, hygge, karaoke, udflugter og vi har samarbejdet om at bygge robotter, om politik og bygget broer mellem Asien og Danmark. Om få måneder skal de elever, som i disse to uger har været værter for vores gæster, selv besøge dem på Taiwan.

Oprettet: 14. september 2018