Kommende arrangementer

Åbent hus på Efterskolernes Aften

10 januar fra kl. 18:00

Kom til en spændende og inspirerende informationsaften, og oplev alt det som Odsherreds Efterskole kan tilbyde dig.

Onsdag den 10. januar er der åbent hus på alle efterskole fra kl. 18:00 - også hos os.

På informationsaftenen vil forstander Tom Hagedorn fortælle om skolens høje faglige og internationale profil med store oplevelser både hjemme og ude i verden, en profil som er med til at forme det helt særlige fællesskab på skolen med masser af mod, glæde og eventyrlyst.

Vi vil naturligvis også komme ind på det store udbud af spændende valgfag og ikke mindst på skolens nye og meget populære linje: International Business (eller: OE Business, som vi kalder den i det daglige).

Bagefter vil eleverne vise jer rundt og fortælle om den verden de sammen har opbygget, og i vil blive tilbudt en individuel samtale med en lærer, så der er mulighed for at gå i dybden med konkrete spørgsmål eller interesser i måtte have.

Hvis i alvorligt overvejer at begynde allerede til august 2018, så tilmeld jer på forhånd en samtale med en lærer, så kan i få alle informationer og formalia på plads med det samme. Skriv til: oe@oepost.dk og aftal tid for en individuel samtale.

Vi ses på onsdag den 10. januar!

100 elever på udvekslingsophold

Januar 2018

Sidst i januar fordeler 100 elever sig på vores søsterskoler i Asien, Afrika og USA. I år er det på skolerne i Hong Kong, Taiwan, Indien, Zimbabwe og Vermont. Et sted i verden venter en familie spændt på deres gæst fra Danmark, og skolerne står parate til at tage imod den, med åbne arme. Der venter dem nogle helt fantastiske oplevelser og en helt ny forståelse af de kolossale muligheder de har.

OE Business på vej til Uganda

Januar 2018

De 24 elever på OE Business tager i januar til Uganda hvor de fordeler sig på fire meget forskellige start-up virksomheder. Her skal de diskutere forretningsplaner, nye muligheder og få et indgående kendskab til virksomheden og deres partnere. Det er vigtigt skridt frem mod de investeringsplaner som senere skal færdigudvikles i Californien.