Videobloggen

Højdepunkter fra rejserne i 2017

Oprettet: 07. juni 2017

Det er næsten umuligt at udvælge højdepunkter fra rejserne i 16/17. Der er hundredvis af dem, men så ville filmen blive uendelig lang. Men med denne samling af højdepunkter håber jeg at minde jer om, kære elever, alle de fantastiske øjeblikke var har haft sammen. Ud over alt det andet: venskaber og fællesskab, og hyggelige, sjove, fortrolige, overraskende, varme, smukke oplevelser med hinanden i hverdagen på OE.

OE Business - Introduction!

Oprettet: 04. maj 2017

Tag din 10. klasse som en helt ny og unik kombination af efterskole, rejser, gymnasiefag, business-fag og internationale erfaringer. På Odsherreds Efterskole fra august 2017. For en ny generation af globale iværksættere.

2017 april udviklingsrejser dag 4

Oprettet: 04. maj 2017

Den sidste videoblog fra Odsherreds Efterskoles rejser til verdens brændpunkter - i et ønske om at ville forme vores fremtid, og selv lade os forme af verden. Se hvordan rejsen slutter - og fremtiden begynder!

2017 april Udviklingsrejser dag 3

Oprettet: 04. maj 2017

Eleverne på Odsherreds Efterskole har vovet sig længere ud, tættere på og dybere ind i de udfordringer som verden står overfor, end de fleste nogen sinde har været. Og den virkelighed som møder dem er alt andet end det, de havde regnet med.

2017 april udviklingsrejser dag 2

Oprettet: 04. maj 2017

Eleverne på Odsherreds Efterskole er nu trængt dybere ind i de lande og den kultur som de er kastet ind i, i Malawi, Zambia, Uganda, Kenya, Slovenien og Cambodia. Det giver udfordringer, det giver muligheder og det giver helt nye perspektiver.

2017 april udviklingsrejser dag 1

Oprettet: 04. maj 2017

For at forstå verden og for at prøve at gøre en positiv forskel opsøger eleverne på Odsherreds Efterskole nogle af verdens brændpunkter. Følg dem - og se om det lykkedes!

Odsherreds Efterskole 2017 på søsterskolerejser, Videoblog nr. 7

Oprettet: 29. januar 2017

Videoblog #7 med de seneste nyheder om elevernes fantastiske oplevelser ude i verden.

Taiwan, Hong Kong, Korea, Indien, Zimbabwe, USA – gennem de sidste to uger har eleverne fra Odsherreds Efterskole oplevet hvordan verden ser ud på ti forskellige skoler, i seks lande på tre kontinenter. Nu vender de sidste fire hold hjem til Danmark, og gør klar til selv at være værter, når gæster fra vores to søsterskoler i Hong Kong ankommer på tirsdag. Og sådan bliver verden større, og vi bliver klogere – i vores konstante stræben efter at forme verden, og lade den forme os.

23. januar 2017: OE på eventyr på tre kontinenter, blog #6

Oprettet: 26. januar 2017

For mens holdene fra Hong Kong, Taiwan, Korea og Kentucky er vendt hjem, er eventyret i fuld gang for eleverne i Vermont, Zimbabwe, Jaipur og Tiruvallur. Se hvordan de klarer sig og hvordan de oplever nye sider af verden og af sig selv, her på videoblog #6

23. januar 2017: OE på eventyr på tre kontinenter, blog #5

Oprettet: 23. januar 2017

Der er gået en uge, mens eleverne har opholdt sig på én af OE's mange søsterskoler, verden over. Boet privat. Fulgt skolegangen. Og verden har åbnet sig for dem. Følg med på Blog nummer 5!

20. januar 2017: OE på eventyr på tre kontinenter, Blog 4

Oprettet: 20. januar 2017

18. januar 2017: OE på eventyr på tre kontinenter, Blog 3

Oprettet: 18. januar 2017

17. januar 2017: OE på eventyr på tre kontinenter, blog #2

Oprettet: 17. januar 2017

Vi er nået til dag nummer to hvor de første tre hold er ankommet og gået i gang med hverdagen på vores søsterskoler i Kentucky og Hong Kong mens holdet til Taiwan bliver taget flot imod i lufthavnen. Imens gør de næste tre hold sig klar til afrejse.

15. januar 2017: OE på eventyr på tre kontinenter, blog #1

Oprettet: 15. januar 2017

Følg med i eventyret på tre kontinenter, når alle OE's elever opsøger muligheder, venskaber og nye perspektiver på OE's globale netværk af søsterskoler.

Julehilsen fra alle os på OE

Oprettet: 23. december 2016

Endelig er det jul! Og intet er smukkere end julen på OE. Få et glimt og mærk hvordan julehumøret breder sig!

Ved grænsen til Sydsudan i april 2016

Oprettet: 19. december 2016

Det er ikke nok, at vi kan begå os på eliteskolerne på den globaliserede verdens solside, vi må også have førstehånds kendskab til de udfordringer som verden står overfor, og som det bliver den kommende generations opgave at finde løsninger på.

Med Stifinderprogrammet i Sverige

Oprettet: 19. december 2016

Gennem programmet Stifinder, har vi fokus på at udvikle elevernes selvforståelse, robusthed og evne til at samarbejde og påtage sig ansvar og lederskab.

Billeder