Karakterer og resultater

Odsherreds Efterskole har en omfattende feed-back og evalueringsproces, så vi sikrer os, at vores elever indfrier alle deres faglige ambitioner. Den glæder vi os til at beskrive nærmere, sammen med de resultater vi opnår.

Selvevaluering

Et par anonyme elevcitater fra den afsluttende elevevaluering i juni 2016:

”Jeg har elsket at gå på OE, og det har været et fantastisk år med de dejligste mennesker og de sjoveste, mest udfordrende og fantastiske oplevelser. Jeg føler, at jeg har fundet mig selv det her år, og at jeg er blevet bedre til at se hvad jeg kan og hvad jeg ikke kan klare både i forhold til det fysiske og det psykiske.”

”OE har været det mest fantastiske år i mit liv og taget i betragtning af at jeg ikke troede at jeg ville kunne trives på en efterskole i starten så har det været perfekt! Intet mindre. Det er en af mine bedste beslutninger i hele mit liv at tage på OE. Det er helt uden tvivl! Jeg elsker det her sted og er enormt ked af at vi skal væk herfra og afløses af en ny årgang og jeg er ærligtalt lidt misundelige på dem.”

Som lærer, medarbejder og ledere på Odsherreds Efterskole er det et privilegium hvert år at følges med en fantastisk gruppe af unge mennesker og se deres udvikling og glæde henover skoleåret – som de gerne deler med os. Meget af det kan umuligt gøres op som tal og grafer i et regneark – men noget af det kan, og det er, hvad vi i denne evalueringsrapport har bestræbt os på at gøre: træde to skridt tilbage og se på elevernes udvikling og oplevelser i et nøgternt og objektivt skær, så vi kan blive klogere på hvad der sker, og hvad der kunne gøres endnu bedre.

I skolens selvevaluering indgår også en vurdering af elevernes undervisningsmiljø.

God fornøjelse med læsningen.

(PS.: du kan zoome ud ved at højreklikke på dokumentet der kommer frem på siden og vælge "Zoom ud" i menuen)

Læs meget mere her!