Sejlads

Er du vild med sejlads, eller har du bare altid drømt om selv at lære at sejle? På Odsherreds Efterskole kan du vælge sejlads som linje inden for et af dine ’spor’. Så lærer du alt om sejlads fra bunden og får mange færdigheder og fede oplevelser på vandet. Vi har en erfaren sejler som underviser i sejlads. Derfor bliver alle sikkerhedsregler overholdt, og alle elever får den nødvendige undervisning inden, vi går i bådene.

Efterskole med sejlads som linje, lærer dig at sejle fra bunden

Sejlads er en stor sport i Danmark, hvor vi på verdensplan ofte har markeret os med flotte, internationale placeringer. Vi er en nation omgivet af hav og er på elite- såvel som fritidsniveau naturligt en nation af sejlere. Kom på Odsherreds Efterskole og oplev selv med sejlads, hvordan det er at blive drevet frem af vinden og havet – med vind i håret og smagen af saltvand.

Her på siden kan du læse mere om:

• Vores efterskole med sejlads fra bunden
  • Vores øvrige tilbud om aktiviteter på/i havet

Har du eller dine forældre spørgsmål til et efterskoleophold hos os? I kan skrive til os på oe@oepost.dk eller kontakte os på kontoret i hverdage mellem 9.00 og 14.00 på telefon 59 65 31 83.

På vores efterskole kan du lære sejlads fra bunden

Hvis du bliver elev på Odsherreds Efterskole og vælger sejlads som linje under sporet Dynamic Action, lærer du sejlads fra bunden. Vi starter med en Wayfarer jolle, hvor du lærer at rigge den til, bestride de forskellige funktioner samt beherske vind, vejr og strøm. Både når vi øver sammen og i forbindelse med kapsejlads.

Vi varierer mellem Wayfarer jollen, kitesurfing og polokajak, som er fantastisk til at styrke balanceevne, muskulatur, samarbejde og fornemmelsen af havet. Du kommer til at lære teknikkerne, der skal til for at kunne vende rundt og dreje på stort set ingen plads.

Vælg sejlads på vores efterskole og lær livet under havets overflade

Dykning er en fantastisk sport, som du vil kunne få glæde af hele livet. På Odsherreds Efterskole lærer du de grundlæggende ting og vil herfra let kunne gå videre til et PADI-bevis, som giver adgang til at leje dykkerudstyr over hele verden og til uforglemmelig oplevelser.

Efterskole, sejlads og flere andre glæder på havet

Sejlads er blot en af de linjer, som du kan få på Odsherreds Efterskole. Elsker du havet, er der flere andre muligheder. Du kan også lære at kitesurfe helt fra bunden eller forbedre det, du allerede kan. Derudover tilbyder vi med jævne mellemrum dykning og speedbådsbevis. Vi har både udstyret og den faglige baggrund idet, vi er certificeret til at udstede PADI-dykkercertifikater. Dette kan blive din mulighed for et første bekendtskab med den forunderlige verden under havets overflade.

Har du fået lyst til at komme på Odsherreds Efterskole med sejlads som linje? Vi holder optagelsessamtaler for eventuelt kommende elever, og du kan tilmelde dig sådan en samtale her på forsiden af hjemmesiden.

Gå tilbage til oversigten