Musik

På musik arbejder vi med pop, rock, jazz, R&B, rap, Rock'n Roll, blues og musicals for både begyndere og øvede. Vi arbejder med solister, kor og bands. Med sang, guitar, trommer, bas, klavér, percussion og elektronisk musik. Vi har nodelære og musikteori og workshops med sangskrivning.

Brænder du for musik, og trænger du til nye faglige udfordringer, inden du begynder på gymnasiet? På Odsherreds Efterskole kan du vælge musik som linjefag og samtidig få undervisning på et fagligt trin, som er tilpasset dit niveau og dine ambitioner i de enkelte fag. Vi tilbyder således et år på efterskole med musik, høj faglighed og ikke mindst et stærkt fællesskab baseret på sunde værdier.

Her på siden kan du læse mere om:

• Hvordan et år på vores efterskoles musiklinje bringer dig rundt i det musikalske univers
  • Hvordan en høj faglighed, fællesskab og musik går hånd i hånd på vores efterskole
  • Hvordan internationale erfaringer og rejser rundt i hele verden ruster dig til at nyde godt af alle mulighederne i en globaliseret verden

Overvejer du, om et år med musik på vores efterskole er noget for dig? Så tag dine forældre med på besøg til en optagelsessamtale hos os. I kan booke en tid via forsiden eller ved at ringe til os på 59 65 31 83.

Dyrk din passion for musik på en efterskole med internationalt udsyn

Er du en øvet guitarist, sanger, trommeslager eller elsker du måske at spille på klaver? Eller det kan være, at du altid har drømt om at spille musik uden at være kommet i gang? Så er et år på efterskole med musik hos os det rette valg for dig.

På efterskolen får du undervisning i musikteori, hørelære, sammenspil og sangskrivning. Derudover får du mulighed for at spille koncerter, synge i kor og indspille sange i vores eget studie.

Vælger du et år på efterskole med musik hos os, vil du desuden komme på tre rejser:

Den første rejse ligger i september og går til Sverige, hvor vi arbejder med din personlige udvikling.

Den anden rejse ligger i januar og går til en af vores søsterskoler i Asien eller USA. Vi har pt. 12 søsterskoler fordelt i Kina, Taiwan, Hong Kong, Singapore, Sydkorea, Zimbabwe, Indien, Vermont og Kentucky. Her indkvarteres du privat hos en familie og følger skolegangen. Senere vil du selv være vært, når skolerne genbesøger os i Danmark og følger skolegangen på Odsherreds Efterskole.

Den tredje rejse ligger i marts og går til verdens brændpunkter, ikke mindst i Afrika, hvor vi aktivt engagerer os i verdens store udfordringer. Fremtiden tilhører dem, der kender verden.

Udvikl dine faglige og musikalske kompetencer på vores efterskole

Som elev her på Odsherreds Efterskole, vil du ikke blot udvikle dine kompetencer inden for musik. Vi har nemlig indrettet hverdagen på skolen, så du kommer til at udvikle dine sociale og faglige kompetencer mest muligt. Dette gælder ikke mindst i den boglige undervisning, hvor de enkelte fag er inddelte i syv niveauer. Det gør det muligt for dig at få lige præcis de faglige input, du skal bruge for at udvikle dig.

For at styrke den enkelte elevs indlæring, arbejder vi aktivt med faglige, personlige og sociale målsætninger samt kontinuerlig feedback på din personlige og faglige udvikling.

Tilmeld dig et år på efterskole med musik, rejser og meget mere

Er du klar til et år på efterskole med musik, rejser, sammenhold, venskaber og spændende udfordringer? Her på vores efterskole får du det hele. Vi er en stor efterskole med dygtige undervisere på musiklinjen og fart på i hverdagen. Ønsker du at supplere dit ophold med andre linjefag, kan vi også byde på alt fra drama og dans, idræt, kadet, film, sejlads og klatring.

Det er altid en stor beslutning at tage på efterskole. Derfor vil vi gerne invitere dig og dine forældre på besøg til en optagelsessamtale, inden I beslutter jer endeligt for et efterskoleophold med musik her hos os. Vil du gerne tage 9. eller 10. klasse her, skal du og dine forældre blot kontakte os på oe@oepost.dk / 59 65 31 83 eller udfylde formularen her på hjemmesiden for at aftale en tid.

Gå tilbage til oversigten