Idrætsefterskole

Leder du efter en suveræn efterskole på Sjælland? På Odsherreds Efterskole kan vi give dig et uforglemmeligt år med oplevelser for livet samtidig med, at vores faglige niveau er meget højt. Hvis du vil have den optimale forberedelse til din videre ungdomsuddannelse sammen med efterskolelivets forfriskende pust, er vi derfor de helt rette for dig.

Efterskole på Sjælland med individuelt tilpasset undervisning

Måske får du sommerfugle i maven ved at tænke på at rejse væk fra dine vante omgivelser og familie for i stedet at skulle bo sammen med 170 nye mennesker. Men det er også dette, som er med til at give dig oplevelser, du aldrig glemmer og venner, du aldrig mister. Du vil forandre dig og blive personligt stærkere og klogere, fordi du springer ud i nye udfordringer, du tidligere kun drømte om, men ikke turde.

Her på siden kan du læse mere om:

• De 7 niveauinddelinger for det faglige niveau i undervisningen
  • Dine muligheder for at præge dit skema med masser af idræt
  • Hvordan vi med tre rejser over hele verden og masser af internationale oplevelser og erfaringer gør dig klar til at gøre brug af en globaliseret verdens uendelige muligheder

Vil du vide mere om et ophold på vores efterskole på Sjælland? Du finder rigtig meget information her på hjemmesiden, og har du eller dine forældre andre spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os i hverdage mellem 9.00 og 16.00 på telefon 59 65 31 83 eller mail: oe@oepost.dk.

Tag på efterskole på Sjælland og vælg mellem 7 faglige niveauer

Hvor ligger du rent fagligt, når du starter på vores efterskole på Sjælland? Det er individuelt, hvor man har sine styrker. Derfor starter vi med at spørge dig som ny elev: hvor er du? Det er nemlig helt basalt for en god undervisning, at vi ved, hvor meget du allerede har helt styr på og hvilke områder, der måske halter lidt. På denne måde kan vi få det nye stof til at hænge sammen med det, som du har tidligere har lært, og du undgår enten at kede dig eller føle dig utryg.

På Odsherreds Efterskole har vi inddelt alle skolefagene i op til syv niveauer. Hvis du går i niende klasse og skal tage denne afgangsprøve, kan du sprede dig ud over alle niveauerne. Går du i 10. klasse, skal du før afgangsprøven derimod være på de øverste tre niveauer; 5, 6 eller 7. I 9. klasse kan du derfor fx have niveau 1 i dansk og niveau 7 i matematik eller omvendt. Kommer du i løbet af skoleåret til at kede dig fagligt, rykker vi dig bare et niveau op.

Efterskole på Sjælland med idræt som linjefag

På vores efterskole på Sjælland kan du i høj grad selv præge dit skoleskema. Er du begejstret for idræt, har vi både linjefag og valgfag, så du kan hver uge kan få mindst syv timer med forskellige idrætsformer – ud over de ting du kaster dig over i din fritid, hvor alle skolens faciliteter står til dig rådighed med både fitnesscenter, hal, fodboldbaner og klatrevæg.

Du kan læse mere om alle mulighederne her på hjemmesiden. Vi holder optagelsessamtaler for nye elever, og er du klar til første skridt, kan du tilmelde dig en samtale her på forsiden.

Gå tilbage til oversigten