Dykning

Drømmer du om at forene efterskole og dykning? På Odsherreds Efterskole har du en unik mulighed for at tage et PADI-dykkercertifikat, som du efterfølgende kan bruge til dyk i hele verden. Vi er nemlig certificerede til at udstede certifikaterne fra PADI, som er den mest anerkendte dykkerorganisation; Professional Association of Diving Instructors. For at dække bredt og have så mange tilbud som muligt, kan linjerne variere år efter år. Det kommer bl.a. an på efterspørgsel og muligheder. Dykkertræning og speedbådsbevis udbyder vi med jævne mellemrum.

Efterskole med PADI-dykning eller sejlads som linje

Her på siden kan du læse mere om:

• Dine muligheder for dykning, sejlads eller surfing som linje
  • Dine muligheder for at dykke samt blive optimalt forberedt til en ungdomsuddannelse
  • Hvordan vi både vægter det faglige niveau og din personlige udvikling
  • Hvordan vi med tre rejser over hele verden og masser af internationale oplevelser og erfaringer gør dig klar til at gøre brug af en globaliseret verdens uendelige muligheder

Du finder meget mere information her på hjemmesiden. Finder du ikke alt, du eller dine forældre gerne vil have svar på, er I velkomne til at kontakte os i hverdage mellem 9.00 og 14.00 på telefon 59 65 31 83 eller mail: oe@oepost.dk.

Efterskole med dykning, sejlads og surfing

Elsker du vandet både under og over? På Odsherreds Efterskole kan du lære dykning, kitesurfing eller sejlads. Dykning er en fantastisk mulighed for at udforske det forunderlige liv under havets overflade, hvad enten det er i de danske farvande, eller på farvestrålende koralrev. Vi har det rigtige grej og den faglige baggrund til både dykning og speedbådsbevis, og det kan blive en fantastisk mulighed for dig.

Dykning er en af linjerne under faget Dynamic Action, som du kan vælge som dit spor, hvis du elsker sport, udfordringer, adventure og friluftsliv. Andre muligheder med dette spor er bl.a. sejlads og kitesurfing. Vores erfarne sejlerinstruktør lærer dig alt om sejlads og sikkerhed fra bunden. Du lærer at mestre en Wayfarer jolle lige fra tilrigning til at beherske vind og strøm – også ved kapsejladser. Vi varierer med polokajak.

Med kitesurfing bliver du flyvende! Du får Claus som lærer, der ud over at være uddannet lærer oprindeligt også er uddannet og aktiv i frømandskorpset. Han har et væld af beviser inden for klatring, dykning, kitesurfing, sejlads og meget mere. På kitesurfing lærer du også det hele fra bunden, så du gradvist kommer til at kunne beherske vind, vejr og bølger.

Gå på efterskole og kombiner dykning med et højt fagligt niveau

Vil du gerne blive bedre fagligt, mens du går på efterskole og lærer dykning eller andre spændende fag? Her på Odsherreds Efterskole kan du både få et frisk pust fra efterskolelivets unikke, aktive og sociale verden samtidig med, at du får den optimale forberedelse til fx gymnasiet. Vi har niveauinddelt al vores faglige undervisning, og på denne måde bliver du undervist på et niveau, som passer præcist til dig.

Der er ikke noget værre, end hvis enten lærerens undervisning går hen over hovedet på én, og man føler sig usikker eller, at man har hørt det hele før og ikke bliver udfordret. På vores efterskole kan du fx vælge matematik på 7. niveau, dansk på 1. niveau og dykning som linje. På den måde får du altid det maksimale ud af undervisningen.

Masser af oplevelser på vores efterskole med sejlads, dykning, rejser og internationale erfaringer

Vælger du et år på efterskole med sejlads og dykning hos os, vil du komme på tre rejser.

Den første rejse går til Sverige, hvor vi arbejder med din personlige udvikling. Rejsen ligger i september.

Den anden rejse og går til en af vores søsterskoler i Asien eller USA. Vi har pt. 12 søsterskoler fordelt i Kina, Taiwan, Hong Kong, Singapore, Sydkorea, Zimbabwe, Indien, Vermont og Kentucky. Du bliver indkvarteret privat hos en familie og følger skolegangen – og senere på året vil du selv være vært, når skolerne kommer på besøg hos os i Danmark, og følger skolegangen på Odsherreds Efterskole. Rejsen ligger i januar.

Den tredje rejse går til verdens brændpunkter, ikke mindst i Afrika, hvor vi aktivt engagerer os i verdens store udfordringer. Rejsen ligger i marts.

Har du talt det igennem med dine forældre, og er du klar til at blive elev på Odsherreds Efterskole med fx dykning som linje? Så kan du tilmelde dig en optagelsessamtale her på forsiden. Hvis I har spørgsmål, kan I kontakte os på 59 65 31 83 eller mail: oe@oepost.dk.

Gå tilbage til oversigten