Dans

På dans arbejder vi med alt fra Street og Hiphop til Jazz, ballet, Standard Latin og Flamenco. Vi finder vores eget udtryk og arbejder med vores egen korreografi og komposition. Vi vil kombinere former og traditioner. Derfor afsøger vi grænserne og inddrager elementer fra forskellige stilarter. Vi viger ikke tilbage for noget og kaster os ud på dybt vand, for gang efter gang at overraske publikum med fantastiske shows.

Tag på en efterskole med dans og store oplevelser

Vil du på en efterskole, hvor dans kan blive en central del af din hverdag? På Odsherreds Efterskole kan vi tilbyde dig et oplevelsesrigt år, hvor du kan prøve kræfter med et væld af forskellige dansestilarter. Samtidig får du mulighed for at komme med på spændende rejser og ekskursioner. Dermed får du det optimale udgangspunkt for at udvikle dit talent for dans, når du tager på efterskole hos os.

Her på siden kan du læse mere om:

• Hvordan du kan vælge at kombinere dans med teater eller musik
  • Hvordan vi både vægter det faglige niveau og din personlige udvikling
  • Vores 7 niveauinddelinger for det faglige niveau i undervisningen
  • Dine muligheder for selv at præge dit skema med masser af dans, teater og musik
  • Hvordan vi med tre rejser over hele verden og masser af internationale oplevelser og erfaringer ruster dig til den globaliserede verdens uendelige muligheder

Vil du vide mere om vores efterskole, dans samt de mange oplevelser og udfordringer, vi kan tilbyde? Du kan finde meget information her på siden. Derudover er du og dine forældre altid velkomne til at kontakte os på 59 65 31 83 mellem 9 og 14 eller på oe@oepost.dk, hvis I har nogle spørgsmål.

Udvikl dine talenter som danser her på vores efterskole

Uanset om du aldrig har danset før, eller du har udviklet dit dansetalent gennem mange års hård træning, får du masser af udfordringer på dansegulvet hos os. Kombinerer du et år på vores efterskole med dans som linjefag hos os, får du nemlig hele fem lektioner om ugen og to intensive uger med danseundervisning i løbet af året. Derudover får du masser af muligheder for at øve og optræde.

Når du tager et år på efterskole med dans hos os, får du undervisning med kammerater, som er på samme niveau som dig. I undervisningen kommer du til at prøve kræfter med et væld af forskellige stilarter, da vi danser alt fra hiphop, street og jazzballet til standard latin, flamingo og salsa. Derudover arbejder vi med smidighed og kropsbevidsthed.

Få masser af oplevelser på vores efterskole med dans, rejser og internationale erfaringer

Når du vælger et år på efterskole med dans hos os, vil du komme på tre rejser.

Din første rejse ligger i september og turen går til Sverige, hvor vi vil arbejde med din personlige udvikling.

Din anden rejse ligger i januar og går til en af vores mange søsterskoler i Asien eller USA. Vi har pt. 12 søsterskoler fordelt i Kina, Taiwan, Hong Kong, Singapore, Sydkorea, Zimbabwe, Indien, Vermont og Kentucky. Du vil blive indkvarteret privat hos en familie, og du følger den daglige skolegang. Senere vil du selv agere vært, når skolerne genbesøger os i Danmark, og følger skolegang på Odsherreds Efterskole.

Din tredje rejse ligger i marts, og går til verdens brændpunkter, hvor vi aktivt engagerer os i nogle af verdens store udfordringer. Fremtiden tilhører dem, der kender verden.

Bliv optaget på en ambitiøs efterskole med dansen i centrum

Tager du et år på Odsherreds Efterskole med dans som linjefag, får du masser af rejser og udfordringer fagligt såvel som på dansegulvet. Derfor kan vi næsten garantere, at du kommer herfra med oplevelser, du aldrig glemmer såvel som venner, du aldrig mister. Lyder det som noget for dig, skal du som det første komme og besøge os til en rundvisning og optagelsessamtale sammen med dine forældre.

I kan tilmelde jer samtalen ved at følge linket på forsiden. Inden du og dine forældre besøger os, kan I også læse meget mere om Odsherreds Efterskole, dans, vores høje faglighed og meget mere her på hjemmesiden. Vi besvarer naturligvis også gerne spørgsmål. Kontakt os blot på oe@oepost.dk eller 59 65 31 83.

Gå tilbage til oversigten