Kommende arrangementer

Besøg os på Efterskolernes Dag

Søndag den 24. september 13:00 - 17:00

Bliv inspireret. Bliv begejstret. Få en helt unik oplevelse på Odsherreds Efterskole på Efterskolernes dag.

Hør om vores omfattende internationale program med rejser til hele verden. Hør om OE Business, om fællesskabet om alt det, der gør Odsherreds Efterskole til noget ganske særligt.

Der vil være dans, musik, udstillinger, rundvisning og samtaler med eleverne. Vi står klar til at tage imod dig. Det hele foregår i skolens hal - bare følg skiltene til Odsherreds Efterskole.

Vil i gerne have en samtale med en lærer? Så bare giv besked ved ankomsten!

Velkommen!

Oprettet: 12. september 2017

Besøg fra Taiwan

Fra den 1. september 2017

Fra den 1. september har vi det første søsterskolebesøg for årgang 2017/2018. 10 skønne unge mennesker og to lærere kommer på besøg i 10 dage og sammen med vores elever skal de arbejde med både naturvidenskabelige og samfundsvidenskabelige emner. Ud over at have det sjovt sammen, komme tæt på hinanden og forberede vores besøg hos dem i januar måned.

Oprettet: 27. august 2017

Kom til Informationsmøde på OE

Den 11. oktober eller den 8. november

Kom til en spændende og inspirerende informations, og oplev alt det som Odsherreds Efterskole kan tilbyde dig.

På informationsaftenen vil forstander Tom Hagedorn fortælle om skolens internationale profil med mange store oplevelser både her og ude i verden, en profil som er med til at forme det helt særlige fællesskab der er på skolen med masser af mod, glæde og eventyrlyst.

Samtidigt har OE fokus på en stærk faglig udvikling med niveaudelt undervisning i alle fag, og med et stort udvalg af IGCSE-fag på Cambridge International Examination, som vel nok er verdens mest respekterede grundskoleeksamen.

Vi vil også komme ind på de mange interessefag som kunst, vandsport, musik, dans, idræt, kadet, film og meget mere. For slet ikke at tale om skolens helt nye flagskib: OE International Business hvor undervisningen foregår på gymnasieniveau og blandes med businessfag mens du rejser rundt i verden for at etablere din første internationale vækstvirksomhed. En helt unik kombination af efterskole, forretning, gymnasie og internationale erfaringer.

Søndag den 13. august overtog et nyt hold af elever skolen, som de allerede har gjort til deres hjem. Sikke nogle skønne unge mennesker! Det er disse unge mennesker som efter en fælles introduktion til skolen vil vise jer rundt og fortælle om deres liv og hverdag på OE. Bagefter vil i alle blive tilbudt en individuel samtale med en lærer, så der er mulighed for at gå i dybden med de konkrete spørgsmål eller interesser i måtte have.

Skyd dig: tilmeld dig en uforpligtende informationsaften på Odsherreds Efterskole mens vi endnu har ledige pladser!

Oprettet: 15. august 2017

Besøg fra Indien

Fra mandag den 29. maj til den 5. juni

Årets sidste besøg er fra den ene af vores to spændende søsterskoler Indien, nemlig St. Edmunds fra Jaipur i Rajahstan i den nordlige del af Indien. To gange har vi besøgt dem, og de besøger nu os for anden gang. Og hver eneste besøg har været kendetegnet af fantastiske oplevelser af varme venskaber, stor gæstfrihed og store oplevelser. vi glæder os til at byde dem velkommen i danmark og gengælde den overvældende gæstfrihed de viste vores elever, da vi besøgte dem i januar måned.

Oprettet: 22. maj 2017

Udviklingsrejser til verdens brændpunkter

Fra den 30. marts til den 12. april

Uganda, Kenya, Malawi, Cambodia og Zambia. Sammen med blandt andet Folkekirkens Nødhjælp opholder elever sig på skoler, klinikker, flygtningelejre, fængsler og i landsbyer i verdens brændpunkter og deltager i det daglige arbejde. Og ud over fantastiske oplevelser får vi et indblik i den virkelige verden der vil forandre vores liv. Og imens tager en anden gruppe af elever til Slovenien og deltager i et intensivt udviklingsprogram.

Oprettet: 08. marts 2017

Tom er i Uganda for finde virksomheder til OE Business

Fredag den 10. marts til torsdag den 17. marts

Vi er i fuld gang med forberedelsen til OE Business.

Tom besøger lige nu en række spændende virksomheder i Uganda med stort forretningspotentiale - hvis bare de fik det rigtige skub af vores ambitiøse elever på OE Business. Vi vil forme fremtidens iværksættere og forretningsfolk, ikke gennem mere eller mindre fantasifulde skoleprojekter, men ved at skabe vækst og muligheder i den virkelige verden, med virkelige virksomheder og virkelige penge - og måske med vores Business elever som medejere?

Er du en af dem? Så skriv dig op - for fremtiden begynder i dag!

Oprettet: 08. marts 2017