Aktuel information til elevholdet 2017/2018

Forældredagen

Lørdag den 23. september

Tag hele familien med til en fantastisk eftermiddag på Odsherreds Efterskole!

Køkkenet har lavet dejlig mad, klar til servering i spisesalen eller i den ekstra pavillon vi har sat op på terrassen. Her kan i se hvem der skal spise hvornår:

Kaki, Grå, Kobber,

Hvid, Orange, Lilla

Sølv, Lime, Rød, Blå

Sort, Grøn, Gul

Rundt omkring hallen er der opstillet stande med repræsentanter for alle de destinationer jeres børn kan rejse ud på til Marts: Uganda, Malawi, Zambia og Cambodia - eller til Slovenien med CampYou. Mandag den 2. oktober skal eleverne tilmelde sig én af disse destinationer.

Klokken 12:30 og 13:30 vil alle der skal rejse til Indien på Søsterskolerejsen i Januar mødes med lærerne og tidligere elever i Stadion (lokalet lige over scenen).

Klokken 14:00 vil forældre på OE Business mødes i Foredragssalen til en update på rejser og program.

Kl. 14:30 begynder det store show i hallen med dans, musik, film, elevtaler og forstanderens opdatering. Det bliver flot og festligt!

Velkommen til en skøn dag for hele familien!

Årsplan august til december

Her kan du se de vigtigste begivenheder i perioden august til december 2017.

KLIK HER!

Årsplan Januar til juni 2018

Her kan du se de vigtigste begivenheder i perioden januar til juni 2018.

KLIK HER!